Artikkelin kuva
tekijat

Senni Loikala

Olen pienen pojan äiti, hyväsydämisen miehen avopuoliso ja touhukkaan koiramme emäntä. Asumme Helsingin Lauttasaaressa vanhassa talossa kaksiossa, joka on lähes alkuperäisessä kunnossa. Vaikka kodissamme on joku paikka aina rempallaan ja parketissa pari reikää, olemme onnellisia nykyisessä elämäntilanteessamme. Ehtiihän sitä myöhemmin sisustaa – tärkeintä on elää täysillä!

Arkipäivisin keskityn unelmatyöhöni uunituoreena sisältösuunnittelijana digimarkkinointitoimistossa, ja suoritan samalla jatko-opintoja. Aiemmin työskentelin vuosia verkkotoimittajana suuressa radiotalossa, ja vanhempainvapaallani perustin tuoreille vanhemmille suunnatun verkkomedian Vauvavuosi.fi. Suhtaudun intohimoisesti niin journalistiseen kuin luovaan kirjoittamiseen.

Vapaa-ajalla leikkipuistot ovat vakikohteita lapseni kanssa, ja niissä on mukavaa tavata myös muita vanhempia. Elämme ”turistina kotikaupungissa” -ajattelutavan mukaisesti, ja heittäydymme milloin mihinkin hauskaan aktiviteettiin lähialueellamme. Joskus eksymme taidenäyttelyyn, toisinaan paistamaan muurinpohjalettuja kotimme läheiselle grillipaikalle ja välillä suuntaamme lastentapahtumiin.

Nautin omasta ajastani menemällä kuntosalille, kirpputorille ja sushille ravintolaan. Ystävieni ja vanhempieni tapaaminen on myös tärkeää. Viikko-ohjelmaani kuuluu lisäksi juttu- ja ulkoiluseurana oleminen eräälle ihanalle seniorille eli ”muorille”, kuten hän itse itseään kutsuu.

Perheen kanssa vietetty aika kuuluu elämäni tärkeimpiin asioihin. Onkin upeaa päästä edistämään perhekeskeisiä arvoja yhteiskunnassa Mutsimedian kautta. Iloa, ideoita ja inspiraatiota – nämä ovat tervetulleita aivan jokaisen vanhemman elämään!