Artikkelin kuva
tekijat

Mia Lappalainen

Moi! Olen Mia, 34-vuotias kahden lapsen yksinhuoltajaäiti Helsingistä. Itse sanon: kuningatar kahdelle prinsessalle. Ystäväni sanovat Tiikeriemo, Boss Mama tai MammaMia (Mozzarella).

Mozzarella tulee siitä, että rakastan sitä – sehän sopii kaikkeen, eikö niin? Tässä tuleekin yksi intohimoistani: ruoka. Rakastan hyvää ruokaa. Vastapainona sille on sali. Paikka, jossa pääsen purkamaan mielialat (ja mieliteot – juustoja ja suolakeksejä viikunahillolla sohvalla, kun lapset nukkuvat). Musiikit täysillä korville ja tuskailemaan juoksumatolle tai pumppaamaan painoja hiki lentäen.

Työelämässä olen ehtinyt tekemään aika paljon kaikkea. Olen aloittanut urani matkaoppaana. Yrittäjyyttä kokeilin omalla lastenvaatteiden myymälällä ja kirpputorilla sekä verkkokaupan pystyttämisellä (opettavaista). Erilaiset hallinnolliset tehtävät ovat kuitenkin viime aikoina vetäneet enemmän puoleensa. Yksi intohimoistani on aina ollut kirjoittaminen. Olen aika paljon ehtinyt kokemaan asioita (kuten jokaiset terapeutitkin ovat todenneet kertoessani ”pienen” elämäntarinani). Tykkään puhua tai oikeastaan kirjoittaa asioista ääneen niiden oikeilla nimillä, missä on sekä hyvät että huonot puolensa.

Näin ollen odotan innolla, että pääsen tuomaan ripauksen yksinhuoltajan arjesta, äitiydestä sekä uraa edelleen luovan äidin näkökulmaa eri asioihin täällä Mutsimediassa.