Artikkelin kuva
tekijat

Kristiina Salo

Olen Kristiina ja Mutsimediassa keskityn erityisesti uraan ja vanhemmuuden positiivisten puolen juttuihin. Olen reilun kaksivuotiaan ikiliikkujan ja vastasyntyneen murusen äiti. Arki on vauhdikasta mutta ihanaa – sitä ihmisen parasta aikaa. Energiaa saan juoksusta, joogasta ja tanssista. Seikkailemme paljon luonnossa ja remontoimme mökkiä Turussa. Koti löytyy samalta kadulta kuin Mutsimedia Larusta.

Inspiroidun uuden oppimisesta, mielenkiintoisista keskusteluista ja työstäni. Toimin viestintäalalla viestintästrategina ja päivät kuluvat sosiaalisen median ja sisältöjen parissa. Rakkaus kirjoittamista ja kirjoja kohtaan ei kuitenkaan ole koskaan kuollut, enkä koskaan sano ei kynälle ja paperille tai mahdollisuudelle syventyä hyvään kirjaan.

Minussa asuu myös pieni ikuinen opiskelija ja opiskelin viimeisimpänä itselleni opettajan pätevyyden. Se löydänkö itseni jonain päivänä opettajana, lapsuuteni toiveammatista, jää nähtäväksi. Pedagoginen lähestymistapa ei silti ole pahitteeksi lapsiperhearjessakaan, joka välillä vaatii pitkää pinnaa. Toisaalta parhaita ovat ne hullunkuriset ja päättömät leikit lasten kanssa, joissa ei ole järjen hiventäkään

Innostun helposti ja tykkään kokeilla uusia juttua, oli kyse sitten uudesta harrastuksesta tai sometrendistä. Innostuminen ja uuden luonti toivat minut myös Mutsimediaan. Ihanaa olla mukana inspiroimassa, voimaannuttamassa ja antamassa vertaistukea äitikollegoille. Mutsienergiaa ja positiivista mutsipuhetta ei ole koskaan liikaa.