Artikkelin kuva
tekijat

Ilkka Vuorinen

Hei!

Olen Järvenpäässä asuva, kahden pojan keski-ikäinen, keskivertoinen ja yli 40-vuotias isä. Olen ammatiltani video- ja valokuvaaja ja työskentelen yritysten parissa. Vapaa-ajallani työnnän ostoskärryjä läheisessä Prismassa tai muuten vain taistelen ruuhkavuosia vastaan kuvittajana työskentelevän vaimoni kanssa. Meillä menee toistaiseksi hyvin.

Lasken päiviä siihen, että saan potkittua lapseni pihalle, mutta yritän tehdä kaikkeni että heillä olisi siihen asti mahdollisimman mukava lapsuus ja että heistä kasvaisi henkisellä ja fyysisellä tasolla mahdollisimman fiksuja, avarakatseisia ja suoraselkäisiä kansalaisia. Jos heistä tulee jotain muuta, niin valituskirjeet voi osoittaa allekirjoittaneelle. Myönnän kaiken.

Päämääräni on ollut tutustua elämäni aikana mahdollisimman moneen ihmiseen ja se on onnistunutkin aika hyvin. Olen nuoruuteni viettänyt tuoppi kädessä Helsingin yöelämässä ja erinäinen rytmimusiikki sieltä 70-luvulta tähän päivään on muovannut minun ystävyyssuhteeni ja kuplani. Joskus olen työskennellyt sivutoimisesti dj:nä, mutta nykyään olen vain musiikin suurkuluttaja. Joku päivä palaan vielä hallitusti kuppiloihin ja keikoille, mutta silloin pitää asua taas lähempänä Kalliota ja kaikkien pitää mennä nukkumaan klo 23.00.

En missään mielessä ole paras isä, mutta tunnistan heikkouteni ja osaan tarkastella isyyttä myös objektiivisesti. Ja jos kukaan ei kirjoita keskivertoisesta isyydestä, niin olkoon se minä sitten. Lapseni ovat jo sen verran vanhoja, että aineistoa on ehtinyt kertyä.

Kaikkea kirjoittamaani ei pidä ottaa ihan hirveän vakavasti.