Artikkelin kuva
tekijat

Anna Korhonen

Mutsit, Äidit, Mammat!

Te ansaitsette parasta. Sitä haluamme Mutsimedialla teille tarjota. Ajankohtaista, monipuolista ja ennen kaikkea inspiroivaa sisältöä lapsiarjen keskelle – äidiltä äidille.

Minä, eli Anna Korhonen olen Helsingissä viihtyvä kahden pellavapäisen lapsen äiti, joka työskentelee varhaiskasvatuksen ja digimarkkinoinnin parissa. Visuaalisen markkinointiviestinnän lisäksi sytyn kävelylenkeistä merellisissä maisemissa, sekä vastapainona elävästä kaupunkikulttuurista tapahtumineen. Taaperoikäisen äitiyteen saan poweria kauniista yksityiskohdista, kuten tuoreesta kukkakimpusta ja vastapaistetun banaanileivän tuoksusta.

Äitiys on intensiivinen ja haastava laji. Jotta kierrokset eivät nouse liian korkealle, tarvitaan arkeen myös ripaus glitteriä. Naiseuden ei tarvitse kadota äitiyden alle, vaan se saa näkyä liehuhelmoina, punaisina huulina tai halutessaan yksinkertaisena tyylikkyytenä. Sinä päätät tyylisi, äiti!

Esteetikkona ja kestävästä tyylistä kiinnostuvana tulen tuottamaan Mutsimediaan sisältöä erityisesti muodin parista. Jutuistani voit bongata kuumimmat lastenvaatemerkit, saada itua Helsingin parhaista kirpputoreista ja oppia niksit äidin tyylikkäisiin pikakampauksiin. Ja paljon muuta kivaa.

Äitiys ei ole mikään ohimenevä juttu, vaan se on aina muodissa. äitiys saa näkyä kaduilla, ravintoloissa ja uimarannalla – missä milloinkin. Mutsimedian missiona on antaa kaikille Mutseille lisää positiivista energiaa, etenkin niihin päiviin, jolloin lisäbuustia eniten tarvitsee. Itsekin Mutsimedian kaltaista äidin omaa raikasta mediaa kaivanneena, saan nyt olla kehittämässä sitä yhdessä teidän muiden äitien kanssa. Jokainen palaute, postaustoive ja kehitysehdotus on kullanarvoinen. Pidetään yhtä!