Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Valitsimme kauneimmat puiset korvakorut – 5 suosikkia suomalaisista vanerikorviksista

Korvakorut saatu maksutta.

Kevään ja kesän lähestyessä moni haluaa piristystä tyyliinsä. Aina sen ei tarvitse tarkoittaa vaatehankintoja, sillä jo pienemmillä yksityiskohdilla voi saada toivotun muutoksen aikaan. Me Mutsimediassa olemme erittäin ihastuneita suomalaisiin puisiin korvakoruihin, ja esittelemme tässä artikkelissa vanerikorvissuosikkimme.

Kotimaisissa puukorvakoruissa valikoimaa on runsain mitoin, ja vanerikorvakorut sopivat osaksi monenlaisia eri tyylejä. Puu tuo olemukseen lisää pehmeyttä, ja puiset korvakorut ovat usein lisäksi erityisen kevyet ja miellyttävät päällä.

Kauneimmat puiset korvakorut

Mutsimedian raati valitsi kotimaisten verkkokauppojen valikoimasta vanerikorvakorusuosikkinsa, joista esittelemme viisi paria tässä artikkelissa ja lisää Instagram-postauksessamme. Meillä oli ilo valita puukorvakoruja Laav Collectionilta, Coruulta, Pilke designilta, NAMIA Designilta ja Pauliina Rundgren HandiCraftsilta.

Nostamme tässä artikkelissa esiin keskenään erilaisia puukorvakoruja ja mukana on niin neutraaleja värejä kuin värikkäämpiä vaihtoehtoja. Suosikeistamme löydät niin arkeen kuin juhlaan sopivia puisia korvakoruja. Mitkä alla olevista vanerikorvakoruista ovat omat lempparisi?


1. Ilopilkku klassiseen tyyliin

Kuva: Lauran kotialbumi

Herkku-korvakorut, Laav Collection, 32e

Laura: “Käytän arjessa hyvin yksinkertaisia asuja ja klassisia värejä, joten tykkään tuoda asuun mielenkiintoa näyttävillä koruilla. Nämä Herkku-korvakorut piristävät ilmettä ihanasti! Materiaali on todella kevyt, joten korvikset tuntuvat mukavilta päällä.”

2. Seesteisyyttä värien kaveriksi

Kuva: Sennin kotialbumi

Alisar-korvakorut, Coruu, 24,90e

Senni: “Suosin pukeutumisessani melko paljon värejä ja myös korvakorutyylini on ollut värikäs. Olen erittäin iloinen, että tutustuin Coruu-merkin puunvärisiin korvakoruihin – nehän tuovat erittäin kaunista tasapainoa ja seesteisyyttä värien keskelle! Pidän kovasti puisten korvakorujen muodosta ja siitä, että Alisar-korvikset tuntuvat lähes höyhenenkevyiltä.”


3. Raikas apila toimii kaiken kanssa

Kuva: Annin kotialbumi

Apila-nappikorvakorut, Pilke design, 25e

Anni: “Pilke designin valikoimasta löytyi toinen toistaan kauniimpia korvispareja. Valkoiset Apila-korvikset näyttävät erittäin ihastuttavilta asussa kuin asussa ja tuovat raikkaan fiiliksen kasvoille. Ne sopivat loistavasti melko simppeliin tyyliini. Tykkään kovasti! Ihanan kevyet korvissa, näyttävyydestä tinkimättä.”

4. Iloa ja väriä kukkaseppelein

Kuva: Sennin kotialbumi

Lemmikkiseppele mini, NAMIA Design, 26e

Senni: “Oi kyllä, nämä kukkakorvakorut ovat vieneet sydämeni! Vaaleansinistä ja hempeää vaaleanpunaista yhdistävät seppeleet sopivat täydellisesti kevät- ja kesätyyliin. Viihdyn nämä puiset vanerikorvikset päällä erityisesti yksinkertaisessa farkkuasussa.”


5. Syvällistä kauneutta myös juhlaan

Kuva: Mian kotialbumi

Pihlaja-korvakorut, Pauliina Rundgren HandiCrafts, 36e

Mia: “Halusin mustat elegantit korvikset juhlahetkiin. Syvät, dramaattiset korvikset, kun minulla on muutoin todella yksinkertainen juhlalook. En osaa kuvailla tarkemmin, miksi näen nämä korvikset todella syvällisinä ja upeina. Nämä toimivat kauniisti esimerkiksi musta-valkoisen kotelomekkoni ja leopardiasusteiden kanssa.”

Katso Mutsimedian kaikki puukorvakorusuosikit tästä.


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti ja kuvat: Senni Loikala, Laura Loikkanen, Anni Virtanen, Mia Lappalainen