Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Tutustu näihin tuotemerkkeihin Australian matkallasi

Matkustaessa on hauska tutustua paikallisiin tuotteisiin sekä tuotemerkkeihin ja tuoda kotiin kivoja tuliaisia, jotka muistuttavat reissusta niitä käytettäessä. Tässä muutama mainio poiminta Mutsimedian matkalta Australiaan – laita nämä tuotteet muistiin!

Sukin

Sukin on australialainen kosmetiikkamerkki, joka tarjoaa luonnonmukaista päivittäiskosmetiikkaa edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyy tuotteita sekä lapsille, naisille että miehille ja suurin osa tuotteiden hinnoista liikkuu 6–10 euron välillä. Esimerkiksi lasten shampoon saa noin kuudella eurolla ja kasvojenpesuaineen naisille seitsemällä eurolla.

Sukin on vegaaninen tuotemerkki, eikä tuotteita ole testattu elämillä. Tuotteita on myynnissä Australiassa useilla jälleenmyyjillä sekä niitä voi myös tilata Sukinin omassa verkkokaupassa. Hyvä valikoima Sukinia löytyy ihan perusmarketista, jolloin päivittäiskosmetiikkahankinnat voi tehdä helposti samalla, kun tekee ruokaostokset kotiin.

Sukinia Australiassa myyvät mm. Priceline, Chemist Warehouse, Kmart ja Coles.


Wittner

Laadukkaita nahkakenkiä ja -asusteita myyvä Wittner on ollut yksi australialaisten suosikkibrändeistä jo vuodesta 1912 ja yritys onkin parhaillaan jo kolmannen sukupolven omistuksessa. Wittnerin tuotteet ovat klassisen laadukkaita ja käytännöllisiä, mutta designissa mukana on modernia nykypäivän twistiä. Valikoimasta löytyy mm. nahkaisia saapikkaita, sandaaleita, tennareita ja laukkuja jokaiseen makuun.

Wittnerin tuotteita voit ostaa merkin omasta verkkokaupasta sekä Sydneystä muun muassa seuraavista paikoista: HSBC Center, Broadway Shopping Center ja Wittner Pitt Street.


Zuii Organic

Zuii Organic on myös Suomessa myynnissä oleva, suosittu orgaaninen ja vegaaninen kosmetiikkamerkki. Erityisesti käyttäjiltä kehuja ovat saaneet tuotemerkin kestävät meikkipohjat sekä hyvän pigmentin omaavat luomivärit sekä huulipunat. Zuiin valikoimasta löytyy myös laadukkaita luonnonmukaisia itseruskettavia tuotteita.

Australiassa Zuiin kosmetiikka on noin puolet halvempaa kuin Suomessa, joten reissussa hamstraaminen ainakin näissä tuotteissa kannattaa, sillä kosmetiikka ei liikoja matkalaukussakaan paina. Zuiilta löytyy naisten lisäksi myös miesten tuotteita, mutta valikoima on huomattavasti suppeampi kuin naisilla.

Zuii Organicia Australiassa myy mm. Adore Pharmacy sekä Zuiin oma verkkokauppa.


Seed Heritage

Seed Heritage myy laadukkaita ja yksilöllisiä naisten- ja lastenvaatteita, kenkiä sekä asusteita. Valikoimasta löytyy lastenvaatteita ja -asusteita vauvasta teini-ikäiseen asti. Tuotteet on tehty luonnonmateriaaleista, erityisesti puuvillaa sekä pellavaa on käytetty paljon materiaaleina – ne kestävät sekä kulutusta että aikaa. Seedin tyyli on minimalistisen yksinkertainen, mutta tuotteista löytyy kivoja pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät valikoimasta mielenkiintoisen.

Seed Heritagea löytyy mm. Sydneystä, Melbournesta että Brisbanesta, sekä Australian ulkopuolella Singaporesta, Hong Kongista ja Uudesta-Seelannista.


Teksti: Jenni Siikaniva