Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Testasimme kromikynnet – 3 helppoa vaihetta, vältäthän nämä mokat

Pikkujoulukausi on alkanut ja on aika kaivaa glitterit esiin. Kromikynnet nousivat suosioon, kun Hailey Bieber lakkasi ensimmäiset vaaleanpunaisen sävyiset kromikynnet. Suosio on kestänyt tämän vuoden ja pitää pintansa edelleen.

Näin loihdit kromikynnet kotona. Tein sieltä, missä aita on matalin eli nopeasti ja helposti. Tässä ohje:

  1. Lakkaa kynnet haluamallasi värillä normaalisti. Anna lakan kuivua melkein kokonaan, mutta älä aivan kokonaan, jotta kromiväri tarttuu kynteen.

  2. Töpöttele kevyesti siveltimellä glitter-luomiväriä kynnelle ja pyyhkäise lopuksi ylimääräinen pois. Tee tämä todella hellävaroen.

  3. Anna kuivua kokonaan ja kynnet ovat valmiit. Helppoa vai mitä!


Kromikynnet

Vasemmassa kädessä on tehty kromit ja oikeassa kädessä on pelkkä kynsilakka ja näistä kuvista näemme eron:

Tavallinen kynsilakka

Kuva: Mia Lappalainen

Kromilakka

Kuva: Mia Lappalainen

Sitten muutamat vinkit. Kokeilin muutamia asioita ja jaan ne teille, jotta voitte välttää nämä virheet.

  1. Aluslakka ja päällyslakka. Itse en aluslakkaa käytä enkä laittanut tälläkään kertaa. Tykkään laittaa ennemmin käsivoidetta, että lakka leviää paremmin ja sävy on pehmeämpi. Kun lakkauksesta on kulunut vuorokausi, huomaan kuitenkin, että päällyslakka olisi varmasti auttanut hohdetta pysymään kynsissä paremmin.

  2. Käytä kunnon glitteriä ja pigmenttiä sisältävää luomiväriä ja ota sivellin täyteen luomiväriä. Vaaleanpunainen sävy on pysynyt paremmin kuin tumma sävy, mikä ei sisältänyt glitteriä lähellekään niin paljoa.

Kuva: Mia Lappalainen

  1. Käytä samanväristä lakkaa ja luomiväriä.
Kuva: Mia Lappalainen

Tässä kuvassa etusormessa on sekä vaaleanpunaista että ruskeaa luomiväriä, ja lopputulos ei ole niin kaunis. Nimettömässä on vaaleanpunaista ja beigeä luomiväriä, eikä sekään näytä kovin kauniilta.

  1. Odota, että lakka kuivuu kunnolla. Edellisessä kuvassa näkyy hyvin, että kynsilakka menee sotkuiseksi, jos kuivumiselle ei anna tarpeeksi aikaa. Peukaloon laitoin vähemmän kynsilakkaa, mutta lakassa ei kannata pihistellä. Laita sitä tarpeeksi.

  2. Yritin myös kokeilla mustaa lakkaa ja mustaa luomiväriä, enkä saanut kuin rumat tummat kynsinauhat ja sotkuiset kynnet.

  3. Viimeinen ja tärkein: Tee tämä kylpyhuoneessa! Allas on nimittäin sen näköinen, että on glitterillä leikitty.

Nyt tämän jälkeen kromikynnet hohkaamaan ja kohti pikkujouluja!


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti ja kuvat: Mia Lappalainen