Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

Parhaat nettikirppikset lastenvaatteille

Eikö kaupankäynti somessa ole sinun juttusi, mutta haluat ostaa ja myydä käytetyt vaatteet mukavasti kotisohvalta käsin? Kirjoitimme aiemmin Facebookin lastenvaatekirppiksistä, mutta Facebookin ulkopuoleltakin löytyy paljon lastenvaatteita ostavia ja myyviä nettikirppiksiä. Kokeile kaupantekoa vaikkapa näissä!

  • Tori.fi. Torissahan myydään kaikkea maan ja taivaan välillä, myös lastenvaatteet ja tarvikkeet vaihtavat omistajaa. Täällä voit hakea tiettyä tuotetta sanahaulla tai rajata haluamasi maantieteellisen alueen. Torista kannattaa metsästää erityisesti lastentarvikkeita pinnasängystä syöttötuoliin!

  • Vahankaytetty.fi. Voit ostaa samalla kertaa usealta eri myyjältä, yhdellä toimitusmaksulla. Myyjänä kuvaat tuotteet ja kirjoitat myyntitekstit itse, tämän jälkeen lähetät ne vahankaytetty.fi:n varastolle. Mikäli tuote ei mene kaupaksi, lätkäisee palvelu siihen -20 % alennuksen ja jos kauppa ei vieläkään käy on vaate mahdollista lahjoittaa suoraan hyväntekeväisyyteen.

  • Emmy. Merkkivaatteita koko perheelle. Emmyn toiminnan perustana on antaa käytetyille merkkivaatteille uusi elämä mahdollisimman helposti “avaimet käteen”-palveluna. Asiakkaan tarvitsee vain toimittaa vaatteet. Emmy hoitaa kaiken muun työn: vaatteen tietojen syöttämisen, hinnoittelun, kuvaamisen, varastoinnin, myynnin ja tilausten postituksen.

  • Rekki. Koko perheelle takuulla hyväkuntoisia vaatteita. Voit lähettää vaatteesi ilmaiseksi myyntiin ja palvelu hoitaa loput. Vaatteiden kunto ja laatu tärkeää, joten myyntiin otettavien tuotteiden oppaaseen kannattaa tutustua tarkasti ennen lähetystä. Täällä käytössä myös erillinen sallittujen tuotteiden brändilista.

Teksti: Suvi Honkanen