Artikkelin kuva
muoti ja kauneus

HydraFacial – vuoden trendikkäin ihonpuhdistus

HydraFacial-hoito on kasvattanut suosiotaan hurjaa vauhtia ympäri maailmaa. Se on tällä hetkellä markkinoiden ainoa ihonhoitomenetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys. Me Mutsimediassa otimme selvää, mistä HydraFacialissa on oikein kyse ja selvitimme vastaukset aiheesta usein kysyttyihin kysymyksiin.

HydraFacial sopii erinomaisesti ruuhkavuosien aikatauluun, sillä hoito kestää vain noin 30 minuuttia. Sen teho perustuu alipaineimun, hoitoliuosten sekä spiraalimaisen hoitokärjen synnyttämän nestepyörteen yhteisvaikutukseen. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät hoidosta äärimmäisen tehokkaan, mutta turvallisen ja kaikille ihotyypeille sopivan. Hoito on myös hygieeninen, koska hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen hoidon jälkeen.

Kenelle HydraFacial sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. HydraFacial-hoitoa ei kuitenkaan suositella palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille tai raskauden aikana. Myös lääkärin määräämät voimakkaat aknen hoitoon tarkoitetut lääkkeet, sisäisesti tai ulkoisesti käytettynä, ovat este hoidon tekemiselle. Keskustele kosmetologisi kanssa hoitojen aloittamisesta lääkekuurin loputtua.

Miltä hoito tuntuu?

Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta perinteisen ihonpuhdistuksen tapaan lainkaan kipua. Tunnet iholla miedon alipaineesta johtuvan imun sekä viileältä tuntuvat hoitoliuokset.


Milloin tulokset näkyvät?

Tulokset näkyvät osittain heti. Hoidon jälkeen iho tuntuu ja näyttää puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoidossa käytetyt tehoaineet jäävät kuitenkin vaikuttamaan ihoon vielä useamman päivän ajaksi, joten hoidon maksimaaliset tulokset tulevat esiin vasta useiden päivien päästä hoidon tekemisestä. Parhaimman mahdollisen hyödyn saat käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidossa ja käyttämällä sinun ihollesi sopivia kotihoitotuotteita hoitojen välillä.

Mitä pitää huomioida hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen on tärkeää välttää suoraa auringonvaloa ja muistaa käyttää aurinkosuojatuotetta. Muutoin voit jatkaa päivääsi normaalisti, sillä iho ei punoita tai vaadi erityistä toipumisaikaa hoidon jälkeen.

Teksti: Titta Laurinen