Artikkelin kuva
lifestyle

Mutsimedia goes Spotify!

Me Mutsimediassa rakastamme hyvää musiikkia! Musiikki saa virittäytymään oikeanlaiseen tunnelmaan, se tuo muistoja mieleen, se ilahduttaa ja antaa energiaa. Uskomme, että jokaiseen elämän hetkeen on olemassa juuri se oikea musiikkikappale, jonka muistuu mieleen vielä ehkä vuosienkin takaa.

Tästä päivästä lähtien pääset kuuntelemaan Mutsimedian omia soittolistoja, jotka me Mutsimedian tekijät olemme kasanneet rakkaudella ja ajatuksella juuri sinua varten. Soittolistoja tulevat lisäksemme jatkossa koostamaan myös mielenkiintoiset ja inspiroivat vierailevat tekijät – kannattaa siis pysyä kuulolla ja seurata menoa.

Mutsimedian ensimmäisen soittolistan on koonnut kirjoittajamme Anna, joka luonnehtii biisikokoelmaa seuraavasti:

– Mutsimedian ensimmäinen soittolista Aamukahvi on koottu hyvän mielen kappaleista, jotka akustisella tunnelmallaan käynnistävät lempeästi aamun kuin aamun. Aamukahvia kuunnellessa tekee mieli napsauttaa kahvinkeitin päälle, kietoa pellavaessu lanteille ja ryhtyä paistamaan banaanipannukakkuja koko perheelle. Soittolistaa kuunnellessa myös kaurapuuron hämmentäminen sujuu rattoisasti. Aamukahvi on pyhitetty päivän ensisäteille, taianomaiselle hetkelle uusien mahdollisuuksien edessä.

Lempeitä aamuja Aamukahvin parissa!

Mutsimedia – AamukahviTeksti: Jenni Siikaniva ja Anna Korhonen, kuvat: Anna Korhonen