Artikkelin kuva
lifestyle

Mutsi avautuu: Mies, älä aja naistasi toisen miehen syliin

Usein esiin nousee juttuja vain naisten seksuaalisesta haluttomuudesta tai vallankäytöstä, mutta tilannehan voi aivan yhtä hyvin olla toisinkin päin.

Mistä edes on peräisin se mahtipontisuus, että kaikki miehet ajattelevat seksiä aamusta iltaan ja ovat valmiita tositoimiin koska vain? Ja samanaikaisesti se, ettei nainen voisi olla se huomattavasti haluavampi osapuoli suhteessa?

Halulle pitää antaa mahdollisuus

Jos itse yhdyntä ei kiinnosta, on kuitenkin olemassa monia vaihtoehtoja, joilla saat ainakin naisen tyytyväiseksi. Parhaimmassa tapauksessa saatat itsekin innostua.

Yöpöydän laatikosta löytyvä vibraattori toki toimii ensiapuna, kun mies ei anna, mutta on älytöntä kuvitella, että siitä olisi varsinaisesti mitään apua seksinnälkään. Ajattelumalli on yhtä toimiva, kuin se, missä laihduttajaa kehotetaan haukkaamaan porkkanaa, kun mieli tekee suklaata. Vai keneltä muka lähtee suklaanhimo porkkanalla? Ei keneltäkään.


Myös haluttoman on joustettava

Parisuhteessa täytyy tehdä kompromisseja ja pyrkiä löytämään molempia edes jotenkuten tyydyttävä ratkaisu tilanteeseen, jos mielii suhteen jatkuvan. Vai voiko seksitön parisuhde muka toimia?

On sanomattakin selvää, ettei toista voi pakottaa seksiin, mutta ei haluttomallakaan osapuolella ole oikeutta pakottaa toista elämään puutteessa. Jos toinen vetoaa siihen, ettei kadoksissa olevat halut herää vain sormia napsauttamalla, niin eipä se panetuskaan tuolla tekniikalla mihinkään katoa.

Jokainen haluaa tuntea itsensä halutuksi

Varsinkin naiset. Naiset haluavat miehen, joka avoimesti näyttää himonsa, puristaa ohimennen takapuolesta ja repii vaatteet päältä tilaisuuden tullen.

On sinisilmäistä olettaa, että nainenkaan tyytyisi elämään seksittömässä suhteessa. Ja vaikka siltä vaikuttaisikin, todellisuudessa hän viihtyy esimiehensä sylissä lounastauoilla.

Teksti: Titta Laurinen