Artikkelin kuva
lifestyle

Äidin oma paikka unelmoinnille – kokemuksia Pace daybedistä

Artikkeli on tehty yhteistyössä Futonnetin kanssa.


Oletko joskus hankkinut huonekalun, joka sinun on ollut aivan pakko saada, mutta et ostaessasi tiennyt minne se kodissasi mahtuu?

Ihanan moderni ja konstailematon Karup Designin Pace daybed oli itselleni (myönnettäköön) täysi heräteostos. Näin päiväpedin alun perin jossain Facebookin sisustusryhmässä ja ihastuin sen minimalistiseen designiin ja monikäyttöisyyteen. Löysin Pacen Futonnetin verkkokaupasta, nukuin yön yli ja pistin sohvan seuraavana aamuna tilaukseen.


Japanilaistyylisen Pacen luonnonvärinen runko on valmistettu massiivipuusta ja futonpatja on laadukasta villasekoitetta. Runkoa on saatavilla myös mustaksi lakattuna ja omaan sisustukseen sopivan patjan voi valita yli kymmenestä väristä.


Meille saavuttuaan daybed on ollut ahkerassa käytössä päivittäin: sitä on käytetty vara- ja vierasvuoteena, siinä on leikitty, luettu sekä nukuttu päiväunia. Mikä parasta, siitä on tullut itselleni äidin oma lepopaikka, jossa lueskelen kirjaa, kuuntelen musiikkia itsekseni tai ihan vain tuijottelen ulos ikkunasta ja annan ajatusten juosta rauhassa.


Päiväpetiä kaunistamaan löysin tyylikkään nahkatyynyn suomalaisen Miiko Designin valikoimasta. Ruskeasävyinen Väre-tyyny sopii kivasti daybedin päälle ja antaa sisustukseen rouheutta sekä lämpöä. Okranvärinen chenille-torkkupeite on H&M Homen mallistosta.


Kyllä nyt kelpaa äidin unelmoida!

Futonnetistä on muuten muodostunut itselleni ihan ykkössuosikki huonekaluostoksissa. Verkkokaupassa on superkauniita tuotteita valikoimassa ja asiakaspalvelu on priimaa. Kannattaa käydä tutustumassa, jos tykkäät esteettisistä ja käytännöllisistä huonekaluista.


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Jenni Siikaniva, kuvat: Juuso Siikaniva