Artikkelin kuva
lapsen kanssa

Taapero luopui tutista näyttävällä tavalla – suloinen viraalivideo saa myös kritiikkiä

Tutista luopuminen voi osoittautua haastavaksi monessa pikkulapsiperheessä. Useimmat tuttiin tottuneet lapset eivät luonnollisesti haluaisi heittää hyvästejä tutilleen. Nyt netissä leviää video erään perheen keksimästä luovasta tavasta, jonka avulla isompi taapero siirtyi tutittomaan elämään.

Videolla taapero imeskelee luonnossa avonaisella paikalla tuttia, johon on sidottu heliumilla täytettyjä ilmapalloja. Viimeisten imaisujen jälkeen pallot nostavat tutin yläilmoihin ja tuuli kuljettaa tutin ja pallot kauemmas taivaalla. Taapero vaikuttaa hyväksyvän tutista luopumisen ja vilkuttaa ilmapallokyydin saaneen tuttinsa perään.

Video on julkaistu entertainmentblog11-nimisellä TikTok-tilillä reilu kaksi viikkoa sitten. Sittemmin se nousi nopeasti viraaliksi, ja videosta on esimerkiksi tykätty yli 157 000 kertaa ja sillä on tuhansia jakoja.


Tutista luopumisvideo on herättänyt vilkasta keskustelua TikTokissa. Moni on pitänyt videota hellyttävänä ja hauskana, mutta tutista luopumisseremonian ympäristöystävällisyys mietityttää osaa kommentoijista.

“Ihastuin tähän, mutta tuo muovi.”

“Onpa ympäristöystävällinen tapa tehdä asioita.”

“Suloista, mutta on aina syvältä löytää tällaisia ilmapalloja valtameristä ja kilpikonnat nielevät niitä, mutta video on suloinen.”

Katso viraaliksi noussut video alta.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuvakaappaus: TikTok