Artikkelin kuva
lapsen kanssa

Mielikuvitukselliset ideat lastenhuoneen sisustukseen

Lastenhuone, jos jokin, on paikka, jossa mielikuvitus saa lentää. Useimmiten lastenhuone on juuri kodin värikkäin ja runsain huone, ei pelkästään lelujen, vaan myös mitä upeimpien sisustusten ansiosta.

Samaan aikaan monissa kodeissa pohditaan, miten lastenhuoneen saa sopimaan kodin tyyliin. Lelukaaos ja minikokoiset huonekalut aiheuttavat helposti harmaita hiuksia, eikä tavaroiden säilytyskään ole aina helpoimmasta päästä.

Etsimme Instagramista inspiraatiota ja helpotusta pohdintoihin. Jaamme muutamia erilaisia tyylejä, joista voit bongata vinkkejä omaan kotiisi!


Runsas ja leikkisä

Upea kokonaisuus, joka on täynnä pieniä, kiinnostavia yksityiskohtia. Täältä huoneesta löytyy kaikki, mistä pieni lapsi voi haaveilla. Voimme vain pohtia, miten mielikuvituksellisia leikkejä täällä syntyykään!

Rauhallinen ja seesteinen

Tässä lastenhuoneessa on yhdistetty rauhallinen tunnelma ja lapsenomaisuus. Seesteinen värimaailma sopii täydellisesti muun kodin sisustukseen.

Iloinen ja värikäs

Tässä huoneessa on mieletön oivallus maalata lapsen valitsemalla seinämaalilla myös suuri kirjahylly huoneen laidalla. Upea ja leikkisä kokonaisuus, joka todistaa, ettei lastenhuoneessa tarvitse pelätä minkään sävyn olevan liikaa!


Selkeä ja raikas

Tämän kodin lastenhuone on täydellinen jatko karkkiväriselle sisustukselle. Selkeät linjat ja muodot sekä kauniit pastellisävyt tekevät kokonaisuudesta harmonisen ja kauniin.

Maalaisromanttista ja vanhaa

Vanhat, laadukkaat huonekalut sopivat täydellisesti myös lastenhuoneeseen. Miten monta pientä nukkujaa tässäkin suloisessa sängyssä on mahtanut pötkötellä! Herkkä kokonaisuus on kuin aikamatka historiaan ja samalla opettaa lapselle tärkeitä arvoja kuluttamisesta.


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Anni Virtanen