Artikkelin kuva
lapsen kanssa

Äidit piiloutuvat lapsiltaan oman ajan toivossa – TikTok-hittivideot herättävät hupia: ”Nerokasta!”

Jokainen lapsiperhearkea elävä ihminen tietää, että joskus edes lyhyt hetki omassa rauhassa virkistää kummasti. Kun olet jälkikasvun kanssa kotona, on tuollaisen levähdyshetken järjestäminen usein kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

TikTokissa leviää hauska videotrendi, jossa äidit vitsailevat edes minuutin kestävästä omasta ajasta kotona. Videoilla äidit ovat laittaneet takin tai suuren puseron roikkumaan olkapäilleen tai päänsä päälle niin, ettei takkia laiteta kiinni. Pään tulee olla myös piilossa hupun tai vaatteen alla.

Seuraavaksi vaatteeseen piiloutunut äiti ikään kuin maastoutuu kotiin niin, että paikalla näyttäisi olevan pelkästään esimerkiksi naulassa tai ovenkarmissa roikkuva takki. Tällä tavoin äiti saa itselleen edes lyhyen hetken, jolloin hän voi olla omissa oloissaan eikä kukaan pyydä mitään.

Esimerkiksi alla olevalla TikTok-videolla on jo noin 1,9 miljoonaa katselukertaa. ”Nerokasta!”, kommentoi awporter-nimimerkkiä käyttävä henkilö videon kommenttiosiossa. Kommenteista selviää, että video on herättänyt huvitusta erittäin monissa muissakin ihmisissä.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.


Myös tämä video puseroon piiloutuvasta äidistä leviää sosiaalisessa mediassa laajasti:

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Juuri portaikon tukikaiteen päätyosa voi usein olla oivallinen paikka viettää edes minuutti omaa aikaa:

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.


Seuraa Mutsimediaa myös Facebookissa ja Instagramissa!

Teksti: Senni Loikala, kuvakaappaus: TikTok